Vi ser mycket långsiktigt på vårt företagande och vår målsättning är att även detta skall speglas i långvariga och trevliga kontakter med våra hyresgäster. Vi har fastigheter i Norrköping, Söderköping och Åby.

1 / 6
Åby. Resturangtorg. Gamla blomaffären blev Resturang fond. Anpassningar för bättre miljö och tillgänglighetet
2 / 6
Söderköping. Från Creperi till bryggeri. Söderköping gick återigen ett bryggeri. Lock, Hop & Barrel flyttade in i tidigare Bondens loaler. Anpassningen och ombygnaden för ett microbryggeri ingick i det nya konceptet.
3 / 6
Söderköping. Banklokalen vid Hagatorget blev ett nytt nav för nya affärer och nätverkande. Näringhslivet och kommuninvånarna i Söderköping erhäll en ny mötesplatsm, CoOperate Coffice. Loalerna anpassades med teknik, visningsytor mötesrum samt kontorsytor för längre eller kortare tids hyra.
4 / 6
Var vill du etablera dig i framtiden?
5 / 6
I söderköping har vi lokaler från 100 till 600 kvm som kan anpassas och förändras för din verksamhet. Samtliga belägna i gatuplan med bra kommunikation och centrumläge
6 / 6
I åby har vi mindre kontros och versamhetslokaler från 60 till 100kvm. Dessutom finns en större 600kvm butikslokal. Samtliga belägna i Åby Centrum med god tillgång till parkeringsplatser

Decorative Vector 9 Decorative Vector 8

Nyheter

News image

Forenede service ny Hyresgäst i Åby

July 25, 2024, 5:18 p.m.

Forenede Service en nordisk aktör inom lokalvård, etablerar nu sitt lokalområdeskontor hos oss i Åby. Lokalerna ligger på Katrineholmsvägen 11 där vi sedan tidigare även har Rena Rum som hyresgäst inom bla hemvård. Vi välkomnar Forenede Service som hyresgäst hos oss.

News image

Vår senaste gröna investering

July 25, 2024, 5:18 p.m.

I vår fastighet med solceller Kneippgatan 4 har vi nu installerat ett större energilager i form av ett batteri som dels kan stötta el-nätet vid behov, men även lagra vår solenergi.

News image

Energi och renoveringsprojekt Skarphagsg 1-3

July 25, 2024, 5:17 p.m.

Vi startade det här arbetet redan under 2022, men då med projektering och vissa arbeten invändigt. I år har vi kört på för fullt och vi börjar nu snart se slutet på projektet. Nya fönster, tilläggsisolering och ny FTX ventilation. Det är ett stort engagemang både från entreprenörer och hyresgäster för att få de sista bitarna på plats. I början på november hoppas vi vara helt klara med det som berör lägenheterna. Projektet har erhållit stöd för energieffektivisering. Stödet har finansierats av EU.

News image

Semester

July 25, 2024, 5:16 p.m.

Flera av oss har nu semester. Kontoret är delvis obemannat under ve 29-31. Det går dock bra att göra serviceanmälningar via vår hemsida. Intresseanmälningar kan vi också svara på i mån av tid. De lägenheter vi har för omgående inflyttning hittar ni under ledigt just nu.

News image

Vår fjärde fastighet med solceller

July 25, 2024, 5:16 p.m.

Vi har ett mål att öka vår andel av egentillverkad el. Genom att både investera i solceller och även aktivt genomföra investeringar som minskar vår energianvändning ökar vi nu vår andel egenproducerad el. Fastigheten på Katrineholmsvägen 11 är vår fjärde fastighet med solceller. Här kommer vi nu att kunna producera ca 25 000 kwh/år.

News image

Uppmärksammad renovering

July 25, 2024, 5:16 p.m.

Vi är nu klara med fasadrenoveringen på Kungsgatan 35. Det blev till sist en riktig förvandling av huset, som nu dels fått lägenheter högst upp med ny planlösning och framförallt en vacker fasad, med nya bullerdämpande fönster och ett helt nytt tak.

News image

Synsam etablerar sig hos oss

July 25, 2024, 5:15 p.m.

”På Prästgatan 2 invid Hagatorget väljer nu Synsam att etablera en butik hos oss. Vi är glada för att Synsam väljer att etablera sin verksamhet i vår fastighet på Prästgatan 2 och ser det som ett bevis på att Hagatorget och vår fastigheter utgör ett mycket bra affärsläge. Lokalen skall nu kompletteras med ett nytt ventilationssystem. Öppning av verksamheten är planerad till mitten av mars.”

Visa alla